Tuinvereniging Kringloop

Ree

Een ree op bezoek

Hartelijk welkom bij Tuinvereniging Kringloop, waar we al 44 jaar met veel plezier en respect voor de natuur tuinieren.

Ons tuinencomplex ligt ingebed in de Nieuwe Dordtse Biesbosch, dus wees niet verbaasd om ineens oog in oog met een ree te staan op 1 van de tuintjes. We hebben ruim 65 moestuinen die verhuurd zijn aan rond de 110 verschillende leden.
Het is mogelijk om een hele of een halve tuin te huren (respectievelijk 250 m2 of 125 m2). Bij iedere tuin hoort daarnaast een kleine boomplaats voor fruitbomen (62 m2).

Leden zijn verplicht om 5 maal per jaar deel te nemen aan het algemeen onderhoud. Daarnaast dient de eigen tuin onderhouden te worden op een manier waarbij medetuinders hiervan geen hinder ondervinden.

Het hele jaar rond is er op de tuin genoeg te beleven voor jong en oud. ’s Winters wordt er gespit en gesnoeid, in de lente gezaaid, in de zomer vieren we de oogst met een open dag en in de herfst is het tijd voor het verwerken van de fruitoogst.

Benieuwd naar de sfeer op het complex? Lees dan de ervaringen van een nieuw lid en de ervaringen na  3 jaar en 4 jaar van andere leden of kom langs voor een rondleiding.

Geïnteresseerd in een tuintje? Lees dan deze flyer met informatie voor nieuwe leden.

Hebt u bezwaar tegen het gebruik van 1 van de foto’s op deze website, stuur dan een mailtje naar de webmaster.

Reacties zijn uitgeschakeld.