Open dag

Een eigen boog maken van wilgentenen

Tuinvereniging Kringloop houdt om het jaar een “grote”open dag die vrij toegankelijk is, met diverse activiteiten. Op dit feestje is iedereen welkom, leden en belangstellenden uit de wijk. Het andere jaar is er een “kleine” open dag voor leden en familie.

De laatste “kleine” open dag was op zaterdag 2 September 2017 en hadden we een gezellig Spaans feestje. Bekijk hier de foto’s.

De laatste “grote” open dag was op zaterdag 10 september 2016 en werd gecombineerd met een fietstocht van 10 tot 16 uur in het teken van het 50-jarig bestaan van de wijk Sterrenburg. Bekijk hier het foto’s.

Op de route lagen naast onze tuin; Zorgboerderij de Zuidpunt, Shirestal de Griendheuvel, ontmoetingscentrum Het Theehuis, eetcafé De ster, Bed en Breakfast ‘Je van Het’, de Ontmoetingskerk, Remco’s vogelkwekerij en activiteitencentrum de Overweg.

Bij ons stonden de volgende activiteiten op het programma:

• Ontvangst met koffie/thee/fris
  • High-tea
  • Kinderactiviteiten:
    • Knutselen en/of Spelletjes
    • Boogschieten
    • Koken op het kampvuur
  • Demonstratie wol spinnen en verfen
  • Infostand Bijen + honingverkoop
  • Infostand Voedselbos BuitenZinnig
  • Infostand Ambachtelijk bier brouwen
  • Verkoop van producten van eigen tuin
  • Verkoop van Brocante
  • Rondleidingen over het complex

Gezellig samen koken op het kampvuur

Zoals ieder jaar was er ook weer de traditionele high-tea met heerlijke hapjes. Iedereen mocht lekker meegenieten van de baksels met de oogst van eigen tuin. De dag werd afgesloten met een niet-openbare BBQ voor de leden, met verse salades en Turks vlees.