Extern

Naast onze eigen activiteiten zijn buiten de vereniging om de volgende activiteiten bij ons bekend die interessant kunnen zijn voor onze leden: Heb je suggesties voor deze rubriek, stuur ze dan naar webmaster@tuinverenigingkringloop.nl.

• Op 16 en 17 maart 2019 vindt voor de 7e keer de Goenmoesmarkt plaats over natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel in de Tuinmarkthallen in Boekel.

Activiteiten uit het verleden (2018):

• Op zondag 14 oktober 2018 is het Red Hot Sunday vanaf 13 uur in Stadslandbouwkas De Oude Beer aan de Rijksstraatweg 108 tijdens het Peper-oogstfeest
  • Op zaterdag 13 oktober 2018 van 11 tot 15 uur organiseert Zorgboerderij de Zuidpunt aan de Polder Oudendijk 2a in Dordrecht haar jaarlijkse Pompoendag
  • Tuinfair op het Vlijpark op zaterdag 26 mei 2018 van 10:00 tot 16:00 uur
  • Het jaarlijks terugkerende evenement Reclaim the seeds wordt dit jaar gehouden in Rotterdam op 24 februari, in Amsterdam op 3 en 4 maart en in Leuven op 10 maart.
  • De 6e Groenmoesmarkt wordt in Boekel georganiseerd op 18 maart 2018. Meer info op de website van Groenmoes.
  • KNNV minicursus Tuinvogels herkennen. De cursus bestaat uit twee delen, één theoriegedeelte en één praktijkexcursie. Na afloop kun je alle algemene tuinvogels herkennen. Cursus wordt in januari 2018 georganiseerd. Meer info: KNNV