Extern

Naast onze eigen activiteiten zijn buiten de vereniging om de volgende activiteiten bij ons bekend die interessant kunnen zijn voor onze leden: Heb je suggesties voor deze rubriek, stuur ze dan naar webmaster@tuinverenigingkringloop.nl.

• Op 25 mei 2019¬† van 10 tot 16 uur houdt Het Vlijpark weer haar welbekende tuinfair waar iedereen van harte welkom is. Dit jaar is gekozen voor het thema “Tegel eruit, plant erin!”.
  • Op 23 mei 2019 is er een open dag in de Nieuwe Dordtse Biesbosch, bijna in onze achtertuin dus ūüėČ
  • Op 16 en 17 maart 2019 vindt voor de 7e keer de Goenmoesmarkt plaats over natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel in de Tuinmarkthallen in Boekel.

Activiteiten uit het verleden (2018):

• Op zondag 14 oktober 2018 is het Red Hot Sunday¬†vanaf 13 uur in Stadslandbouwkas De Oude Beer aan de Rijksstraatweg 108 tijdens het¬†Peper-oogstfeest
  • Op zaterdag¬†13 oktober 2018 van 11 tot 15 uur organiseert Zorgboerderij de Zuidpunt aan de Polder Oudendijk 2a in Dordrecht haar jaarlijkse Pompoendag
  • Tuinfair op het Vlijpark op zaterdag 26 mei 2018 van 10:00 tot 16:00 uur
  • Het jaarlijks terugkerende evenement Reclaim the seeds wordt dit jaar gehouden in Rotterdam op 24 februari, in Amsterdam op 3 en 4 maart en in Leuven op 10 maart.
  • De 6e Groenmoesmarkt wordt in Boekel georganiseerd op 18 maart 2018. Meer info op de website van Groenmoes.
  • KNNV minicursus Tuinvogels herkennen. De cursus bestaat uit twee delen, √©√©n theoriegedeelte en √©√©n praktijkexcursie. Na afloop kun je alle algemene tuinvogels herkennen. Cursus wordt in januari 2018 georganiseerd. Meer info: KNNV