Activiteiten

Tuinvereniging Kringloop organiseert jaarlijks een open dag, meestal in september. Afwisselend is deze open dag het ene jaar bedoeld voor de leden, familie en vrienden en het andere jaar open gesteld voor iedereen.

De open dag werd in 2017 “klein” gehouden op 2 september. Het was een gezellige middag en avond voor leden in Spaanse Sfeer. Bekijk hier het fotoalbum van deze avond.

Voor leden wordt ieder jaar een snoeicursus georganiseerd in de winterperiode. Het gaat dan vooral om de snoei van laagstam fruitbomen. De laatste cursus stond gepland voor 17 februari 2018 met in het bijzonder aandacht voor de pruimenbomen. In het voorjaar van 2019 wordt weer een snoeicursus gepland voor appels- en perenbomen.

Op 11 maart 2017 was er een cursus Humisme onder leiding van Marc Siepman.

Kijk voor de foto’s┬ávan de open dag en andere activiteiten in de foto albums.
Hebt u bezwaar tegen het gebruik van 1 van de foto’s op deze website, stuur dan een mailtje naar de webmaster.
Collage