Activiteiten

Tuinvereniging Kringloop organiseert jaarlijks een open dag, meestal in september. Afwisselend is deze open dag het ene jaar bedoeld voor de leden, familie en vrienden en het andere jaar open gesteld voor iedereen.

Dit jaar is de zomerseizoen afsluiting op 29 september 2018. Ook mensen van buiten de vereniging zijn welkom voor een rondleiding tussen 10 en 12 uur.

Voor leden wordt ieder jaar een snoeicursus georganiseerd in de winterperiode. Het gaat dan vooral om de snoei van laagstam fruitbomen. In het voorjaar van 2019 wordt weer een snoeicursus gepland voor appels- en perenbomen, geef je alvast op door een mailtje te sturen naar de webmaster

Kijk voor de foto’s┬ávan de open dag en andere activiteiten in de foto albums.
Hebt u bezwaar tegen het gebruik van 1 van de foto’s op deze website, stuur dan een mailtje naar de webmaster.
Collage